Tinggalkan jejak korang disini ya ^_^

Thursday, June 20, 2013

nak kulit putih & cantik

Assalamualaikum kpd semua blogger & pembaca2 yg iman kasihi & sayangi skalian(cewaahh..ayat bodek ke ..ada apa2 le tu..hihi)..
Hari ni iman nk review tntg satu produk kcantikan ni..iman baru ja try produk ni tw..... & terus falling in love with that product..ulalala~
twu x produk apa? meh cik iman nk tnjuk kat hampa smua noh....tngok tw jgn xtngok pulak..penat je cik iman upload gmba ni tw  (mcm la teruk sgt nk wt kn..hehehe) meh kta trun bwh:

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ha..ni dia SF BEAUTY 


ok...sory klw background xcntik...asalkn produk dia cantik kan3..hehe

ni iman beli online tw...siap dpt gift lg..tu nmpk x shiseido black mask tu...cp xsuka  dpt freegift kannn...hehehe
dlm dia ada pencuci muka, krim siang dan krim malam...(harga dya iman beli RM90) snggup kau iman hbeskn duit sbb nk kulit cantik punya psl..hahahaha

klw korang nk tahu..sf beauty ni ada 2 set..
1. set vitamin E (sabun warna kuning): untuk kulit normal
2. set vitamin C (sbun warna hijau) :untuk kulit sensitif

iman guna set vitamin E..:)
ok...iman baru dua hari try produk ni, jd kesan dya xla nmpk ketara lg..apa yang iman bleh ckp..sf beauty ni mmg best sbb dya dh kcilkan pori2 kat muka iman ni..pastu dya wat kulit iman lembut je bla sentuh..hehe 

ni ada ckit review sal sf beauty:
SF beauty penemuan daripada sumber semulajadi utk rawatan kulit yang ringkas bagi menyerlahkan kecantikan semulajadi. SF beauty bertindak meningkatkan metabolisma kulit dgn penjanaan sel-sel baru, merencatkan proses penuaanmengurangkan garis-garis halusmenambahkan ketegangan kulit dan mengekalkan kelembapan semulajadi agar kelihatan muda sentiasa.
Sf beauty merupakan produk daripada Kelantan yang dijual secara perseorangan. Ia tidak dijual di mana-mana kedai atau salon kecantikan. Namun keberkesanannya membuatkan permintaan semakin tinggi saban hari. Mengikut pengasas produk, kini permintaan mencecah 4000  set untuk setiap minggu. Sf beauty boleh didapati melalui pengedar yang sah dan juga boleh diberi secara online melalui kami. Jangan risau berkenaan status KKM dan ketulenanya, kerana kami merupakan stokis utama SF beauty di bawah seliaan pengasas sendiri.
nmpak..ramai yg dh try produk ni :) dan insyaAllah berkesan klw kita disiplin smasa guna sf beauty ni....ye laa cik iman ni bkn bleh hrp sgt..kdg2 boleh pulak lupa nk pakai krim mlm(bkn lupa tp mls,kdg2 tertido trus) hahaha

ok stakat ni ja review iman sal produk ni..nty dr hari ke hari iman akan update lg yee...nk tngok mcm mna kesan dya pas sminggu.. 2 minggu..sbulan..2 bulan..huuu...



terima kasih iman ucapkan kepada pembaca2 skalian sbb sudi melawat blog iman ni ye ;)
Assalamualaikum ^_^

6 comments:

  1. bagusla untk kulit sensitif pn bleh pakai..
    salam kenalan..
    zara follow blog iman
    jemputla ke blog zara nanti ye
    sekuntumbungazara.blogspot.com
    time kcih..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. trima kasih Siti Zahara sbb follow blog sy ^_^ sy dh follow awk blek.

      Delete
  2. lelaki pun boleh pakai ker? hehehe

    salam kenalan.. selamat menyambut Ramadhan dan selamat berpuasa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..lelaki pn bleh pakai ;)
      salam kenalan & salam Ramadhan kembali..

      Delete
  3. saya nak pakai jugak la camtu..muka je ke? tangan x boleh ke? hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh2, pkai satu badan pun boleh. hehe

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...