Tinggalkan jejak korang disini ya ^_^

Monday, August 5, 2013

Dah sampaiiiii! ^_^

Assalamualaikum w.b.t

Barang order Iman dah sampai ^_^ Nak tahu Iman order apa? meh tengok bawah.



ni la, ingat kan apa la kan..hehe




Boya whitening mask :)
nama pun whitening kan, so untuk cerahkan kulit lah kan :)
Iman kalau nak ke kelas, Iman bawak motor ja...jadi bila dah tengahari tu, panas2 terik, kulit akan burn..tambah2 kat tangan Iman , burn sampai boleh nampak beza..
bila dok depan cermin ja mesti nak beza2kan muka dgn tangan,.
jadi Iman ambil keputusan nak try produk ni sebab tngok ramai orang yang puas hati :)
 Boya mask ni pakai sebelah malam tau.




Cathy L-Glutathione magic cream :)

Yang ni pakai waktu siang, sebelum Iman bawak motor tu..boleh la tempek2 kat tangan kan.he
Dekat muka pun boleh ja nak letak krim ni ^_^ Kulit akan jadi putih bila pakai krim ni :)




Lip tint (red apple) :)




Arche Pearl Cream :)
Ok yang ni Iman tak order pun, tapi free gift ^_^
Terima kasih dekat sis yang jual produk ni sbb bagi Iman free gift ni :)




Itu sahaja untuk kali ni :)
Sekadar berkongsi dengan blogger semua, terima kasih sudi melawat blog Iman ^_^

"Salam semua"





4 comments:

  1. Replies
    1. Asal ko nak kulit cantik jgk ke tetamu istimewa?

      Delete
  2. Jom join GA ni http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/11/1k-giveaway-by-cik-arnab.html

    ReplyDelete
  3. haaa.....nanti jd dayang senandung, mcm iklan dherbs tu....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...